1214 Budapest, Akácfa utca 14

Vendégkönyv


Korábbi referenciák

Írj véleményt

 
 
 
 
 
 
 
28 entries.
Bogi from Budapest wrote on augusztus 16, 2023 at 1:43 du.
Sünire az interneten kutatva találtam rá és már az első személyes találkozásunk alkalmával éreztem, hogy megtaláltam azt, aki 20 év után segíteni tud felfrissíteni a német tudásomat. Abszolút beszédcentrikus órákat kaptam (miközben sokat nyelvtanoztunk is), pont úgy, ahogy szerettem volna. Jó szívvel ajánlom őt kezdőknek és újrakezdőknek is. Köszi, Süni!
Bányai Keve from Budapest wrote on június 1, 2023 at 1:31 du.
Orosz B2 nyelvvizsgára illetve, iskolai orosz belsős vizsgára való felkészülés alkalmával kezdtem el Sünivel tanulni. Hát, hogy is tudnám kifejezni magam, nagyon sokat segített! Leginkább a nyelvtannal, illetve a folyamatosan beszéléssel voltak gondjaim. De ez az órák alatt amit vele töltöttem megváltozott. Nincs rossz dolog amit fel tudnék sorolni, nagyon ajánlom mindenkinek a figyelmébe! És nagyon szépen köszönök mindent.
Demeter Virág from Budapest wrote on május 31, 2023 at 5:49 de.
C1 nyelvvizsga szóbeli részére való felkészülés miatt vettem online órákat Sünitől. Az összes nagyon jó hangulatban telt, érdekes és hasznos témákról beszéltünk, segített abban, hogy kicsit jobban átlássam agyban a német mondatalkotást folyamatában, nagyon jó kifejezésekkel gazdagodtam, nekem sok nehézségem volt a stresszel meg a vizsgadrukkal, de azt is leküzdöttük és most sikeresen letettem a goethe intézet komplex nyelvvizsgáját, szóval mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani 🙂 Elképesztően hálás vagyok a felkészítésért! Köszönöm!
Judit from Budapest wrote on április 28, 2023 at 4:37 du.
Német nyelvórákat vettem Sünitől, mivel Ausztriában szerettem volna elhelyezkedni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, velem csodákat művelt! 2 hónap telt el nyelvtanulással és megfeleltem az állásinterjún, ami végig németül zajlott. Ezt csakis neki köszönhetem. A legjobb nyelvtanár akivel valaha is dolgom volt. Beszédközpontú nyelvtanítása miatt Süni egy igazi kuriózum! Személyre szabottan haladtunk, rengeteg beszélgetés és szituációs játék tarkította az órákat!! Nagyon-nagyon köszönök mindent!!
Bodnár Zita from Budapest wrote on április 26, 2023 at 2:09 du.
Felvételire való felkészülés miatt kezdtem el járni Sünihez. Augusztus végén kezdtük a külön órákat és Január elején hagytuk abba. Az elején is viszonylag jó magyar felvételiket írtam olyan 30-31 pontosokat. Azonban a fogalmazások mindig nagyon rosszra sikerültek. 4-5 pontnál nem tudtam jobbat írni. Ezekben a hónapokban aztán egyre jobb és jobb fogalmazásokat és felvételiket írtam, a végére majdnem mindegyik 44-46 pontos volt. Végül a felvételimen 48 pontot értem el magyarból, 8 pontos fogalmazással. A felkészülés mellett pedig még az órai anyagokkal is tudtunk haladni. Majdnem minden dolgozatom hibátlanra sikerült. Süni segítsége nélkül sokkal rosszabbra sikerült volna az írásbelim és a suliban sem teljesítettem volna ennyire kiválóan. Csak jókat tudok mondani a vele töltött óráimról. Mindenkinek ajánlom őt.
Varga Kristóf from Budapest wrote on január 23, 2023 at 8:02 du.
Régen nem voltam túl jó magyarból. Tavaly októberben (2022. október) kértem Süni segítségét. Az órák nagyon érdekesek, izgalmasak és természetesen hasznosak voltak. Előtte magyar nyelvi felvételi feladatsorokat 20-25 pontosra írtam, míg idén januárra (2023. január) 40-45 pontokat is sikerült elérnem. Süni segítsége nélkül kevésbé boldogultam volna az írásbeli vizsgával. Előtte sokkal jobban tartottam a felvételitől, majd a végére magabiztosan tudtam számot adni tudásomról. Természetesen mindenkinek ajánlom őt.
Kocsisne Greilich Anikó wrote on augusztus 25, 2022 at 4:34 du.
Sunivel 10 èvvel ezelőtt kezdtem nèmetet tanulni.A nulláról kicsivel több ,mint fél év alatt olyan szintre hozott fel,hogy munkát mertem külföldön vállalni.Règóta itthon vagyok,mivel nem használom a nyelvet,sokat felejtettem.Ismėt szükségem van a németre, egyértelmű volt ,hogy csakis az Ő segítségével fogok tanulni.Bátran,jó szívvel merem ajánlani fiataloknak,időseknek,kezdőknek és haladóknak egyaránt!
Timea from Üllő wrote on augusztus 24, 2022 at 11:45 de.
7.osztályos lányom félévkor iskolaváltás miatt év végén pótvizsgázni kényszerült magyar nyelvből.Süni néni még az én gimnáziumi tanárom volt, nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy vállal felkészítést. Sikeres vizsgát tett a lányom és mindent megértett ami hiányosság volt neki.Csak ajánlani tudom a lányommal is megszeretette a magyart:-)
Komora Viktória from Budapest wrote on április 12, 2022 at 3:10 du.
Ilyen jó Magyar órákon még soha nem ültem, mint Süni néni óráin! Érdekes, humoros órák és bárki számára érthetővé, érdekessé tudja tenni a tananyagot! Köszönöm, hogy a tanítványa lehettem! ❤️
Dobosné Lebanov Szilvia from 2360 Gyál wrote on február 9, 2022 at 2:32 du.
Süni nénit egy kedves ismerős ajánlotta nekünk. Így megkerestük Őt azzal, hogy készítse fel gyermekünket a magyar központi felvételi vizsgára. Donát az első feladatlapokat 25 pont körülire írta... A sok gyakorlással, ismétléssel, a hiányosságok pótlásával, a fogalmazási készség fejlesztésével Süni néni nem csupán a vizsgára készítette fel Donit, hanem egyúttal az iskolai tananyagot is megtanította neki! Így a magyar felvételije 44 pontos lett, a nyelvtan jegyét pedig 4-esről 5-ösre sikerült feljavítania Doninak. Szerintem ezek az eredmények magukért beszélnek...! Süni néni szakmai tudásával, változatos tanítási módszerével és azzal, hogy minden apró részletre figyelve képzi a gyerekeket, nagyfokú fejlődés várható mindenkinél, akit Ő oktat! Mi haladunk tovább, jelenleg a szóbelire készülünk, természetesen Süni nénivel!🥰 Köszönjük az eddigi és a további segítségét is!
Szankovits Botond from Gyál wrote on február 9, 2022 at 2:05 du.
Én középiskolai felvételi miatt jártam magyar órára. Élveztem az órákat Nagyon segített a felkeszülésben, és magamhoz képest nagyon sokat fejlődtem.
Hoffmann Ágnes from Halásztelek wrote on február 2, 2022 at 4:12 du.
15 éves lányom szakkgimnáziumból gimnáziumba jelentkezett át félévkor. Soha nem tanult német nyelvet azelőtt. Szerencsére az interneten rátaláltunk Süni nénire, aki kevesebb mint 2 hónap alatt, olyan szintre készítette fel őt, hogy a szóbeli és az írásbeli eredménye is 5-ös lett a különbözeti vizsgán. Hálásak vagyunk szakértő munkájáért, emberként is nagyon kedves, a felmerülő problémákat rugalmasan kezeli.
Koponyásné P. Andrea from Gyál wrote on január 31, 2022 at 1:46 du.
Márton fiamat készítette fel Süni néni a központi írásbeli felvételire magyarból. Nagyon szerette a fiam az online órákat és mindig jó érzéssel mesélte, hogy úgy érzi, hétről-hétre fejlődik. Hálás vagyok az ismerősömnek, akitől a Süni néni elérhetőségét kaptam és persze azért, hogy megismerhettük!! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!!
Paszlavszki László from Budapest wrote on január 31, 2022 at 12:21 du.
Nagyon jók voltak az órák! Élvezetesek voltak és ennek köszönthetően nagyjából 2,5 hónap alatt a nyolcadikos felvételin 23 pontról felfejlődtam 46-ra. Az órák nagyon hasznosak voltak szerintem megérték az árukat, mindenkinek meleg szívvel ajánlom!
Aliz Kőváriné Tichy-Rács from Langnau am Albis wrote on november 8, 2021 at 6:49 de.
2019 szeptemberében kezdtem el Süninél német órákat venni, heti 3x90 percben, hogy az akkori nulla szintű nyelvtudásomat minél magasabb szintre jutassuk. Kicsivel több mint két év alatt sikerült B2 nyelvvizsgát tennem, s már gond nélkül tudok kommunikálni németül. Süni nagy szakmai felkészültséggel rendelkezik, rugalmasan alkalmazkodik a tanulóigényeihez, legyen cél akár a munkavállalás, a nyelvvizsga, vagy csak a kommunikáció. Nagy hangsúlyt fektet a helyes nyelvtanra és a kiejtésre, amennyiben a tanulónak a nyelv magas szintű ismerete a cél. Kendőzetlenül, hívja fel a figyelmet a hibákra és a hiányosságokra, próbálja a lehető legtöbbet kihozni diákjaiból. Türelmes, jó humorú, motiváló Tanár, akit szeretettel ajánlok mindazoknak, akik sikert szeretnének elérni!
Timi from Budapest wrote on október 18, 2021 at 1:38 du.
A nyelveket mindig is szerettem, és bár jól is mentek, az iskolai német nyelvoktatás nem nyújtott biztos tudást egy nyelvvizsgához, így kerültem a Tanárnőhöz. A járvány miatt tartottam az online óráktól, azonban ugyan olyan hatékonyak és izgalmasak voltak, mint a jelenléti órák. Nem csak a nyelvtudásom bővült, de a világszemléletem is. Sok érdekes téma merült fel, a Tanárnővel pedig bármiről tudtam szabadon beszélgetni. A B2-es nyelvvizsgám első próbálkozásra sikerült, nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek a felkészítésért!
Kaczkó Orsolya wrote on június 10, 2021 at 9:10 du.
Egyetem mellett szerettem volna egy második nyelvvizsgát szerezni a korábbi angol mellé. A német kézen fekvő volt, mivel még a gimnáziumban tanultam valamennyit. Süni néni segítségével négy év kihagyás után sikeresen vizsgáztam a Corvinuson B2 szinten. Az órák változatosak és érdekesek voltak, a kevés szabadidőmhöz nagyon jól igazította a Tanárnő a házi feladatokat, rugalmasan tudtuk beosztani ezeket.
Huzsvàr Timea from Deutschland wrote on április 27, 2021 at 10:11 de.
Timea vagyok.Süni néni rendkívül kedves aranyos ès nagyon rugalmas tanárnő.Az ősegitsègèt kértem nèmet tudásom fejlesztésében.Ès mondhatom sikeres volt.Több önbizalmam lett,Ès sikeresen munkàt is talàltam. Csak ajànlani tudom.Hàlàs vagyok neki mindenért. Köszönöm szépen!!
Kriszta from Solymár wrote on április 8, 2021 at 4:54 de.
Fiam DSD1 vizsgára való felkészítésében kerestünk gyors segítséget. Süni néni időbeli és tárgyi/ módszertani kéréseinknek rugalmasan eleget téve, nagy figyelemmel és szeretettel tanította a fiúnkat. “Gyorstalpaló” felkészítése sikerrel zárult, fiam sikeres vizsgát tett, hála a kapott bizalomnak és a szakszerű, hathatós nyelvi támogatásnak! Mindenkinek, aki jó tanárt keres, ajánlom őt!!
Csordás Zsófia from Budapest wrote on március 22, 2021 at 1:42 du.
Eleinte nagyon izgultam a központi írásbeli miatt, mert nem volt valami jó magyarom. Ez után kerestük fel a tanárnőt, aki nagyon sok türelemmel és odafigyeléssel készített fel a felvételire magyarból. Ez után a némettel segítette a további lépéseket, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon hálás vagyok minden segítségért és a sok türelemért! Remélem a jövőben mások is ilyen sikereket érnek el Süni néni segítségével!🙂

Norma3 Nyelvoktatás made by Kevilla