1214 Budapest, Akácfa utca 14

Írj véleményt


 
 
 
 
 
 
 
29 entries.
Csordás Zsófia from Budapest wrote on március 22, 2021 at 1:42 du.
Eleinte nagyon izgultam a központi írásbeli miatt, mert nem volt valami jó magyarom. Ez után kerestük fel a tanárnőt, aki nagyon sok türelemmel és odafigyeléssel készített fel a felvételire magyarból. Ez után a némettel segítette a további lépéseket, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon hálás vagyok minden segítségért és a sok türelemért! Remélem a jövőben mások is ilyen sikereket érnek el Süni néni segítségével!🙂
Tornai Krisztina from Szigetszentmiklós wrote on március 3, 2021 at 12:00 du.
Süni néni egy rendkívül kedves,türelmes,és hozzá értő TANÁRNŐ. 4.hónapja járok Hozzá német nyelvet tanulni. Sajnos kevés időm van otthon tanulni ,de ennek ellenére türelmesen kezeli ezt a helyzetet. Az oktatás személyre szabott, a hangulat családias. Többek között ezért IS szeretek Hozzá járni. Már sok mindent tanultam,és értek.is. Sok köszönet Neki mindenért!
Molnár Hajnalka from Budapest wrote on február 24, 2021 at 12:50 du.
A Tanárnő német nyelvből segítette a 15 éves kislányomat. Végtelenűl kedves,türelmes volt. Nagyon sokat segített. Kislányom nagyon megszerette őt. Hálás vagyok.
Iren Horvath Várkonyi from Budapest wrote on január 27, 2021 at 9:25 de.
Várkonyiné Horváth Irén vagyok. Külföldről hazatérő magyarok vagyunk. A tanárnő készítette fel magyar nyelvtanból egészen az alapoktól kezdve a kislányom a központi vizsgára, ami sikerült. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával, és a gyerekhez való viszonyulásához. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kedves, humoros és segítőkész. Jó lenne, ha az oktatásban ilyen tanárok vennének részt mint Süni néni.
Tönköly Nóra from Budapest wrote on szeptember 29, 2020 at 6:35 du.
Tanulmányaim során két igazi jó tanárral találkoztam, az egyik Süni néni!! Általános iskolás koromban volt szerencsém, kislányként, megismerni a tanárnőt. 12 évesen kezdtem el járni Csepelre, az otthonába németet tanulni. Sokat nevettünk, viccelődtünk. Kemény szigor nem volt, barátságos légkör volt az órákon ennek ellenére maximálisan tiszteltem a tanárnőt. Más és más személyre szabott, hozzám közel álló feladatokkal tanultunk. Semmi nem állt az órák útjába, amikor sok edzésem volt Skype-on tanultunk vagy a hozzám közeli iskolában, ahol tanít Süni néni. Igyekezett kihozni a legjobbat belőlem minden alkalommal. Néha izgultam is feladatoknál, hogy jól teljesítsek és ez motivált óráról órára. Voltak kihagyások, de egészen a gimnáziumi éveimig tanított engem, újra és újra vissza tértem. Hiába, minden út Süni nénihez vezet! Köszönök mindent! Remélem, hogy még találkozom a tanárnővel!
Ricsi wrote on szeptember 13, 2020 at 11:41 de.
Süni nénivel a nulláról kezdtük az oroszt, amikor egyetemre mentem. Az ő segítségével sikerült olyan jól a minoros felvételim. Majd később pedig a vizsgák...:) Nagy szerepe volt abban, hogy ennyire megszerettem a nyelvet és ma is aktívan használom:) Nagyon hasznosak voltak az órái, amiket Skype-on tartott, meglehetősen intenzív tempóban - heti 5 alkalom volt általában, és végig lelkiismeretesen tanított. Sokat beszéltetett, ami nagyon fontos, és mindig voltak nyelvkönyvi feladatok is. De ami a legjobb, hogy végig barátságos légkört tartott, megismertük egymást, és nem egy monoton, száraz esemény volt egyik óra sem, hanem lehetett élvezni az oroszozást. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne nyelvet tanulni.
Karolina wrote on szeptember 10, 2020 at 10:30 de.
Tavaly nyáron készített fel Süni néni C1 nyelvvizsgára németből. A vizsgán elsőre átmentem, köszönöm szépen a sok türelmet, rugalmasságot és az órák kellemes hangulatát 🙂
Árpi from Budapest wrote on szeptember 10, 2020 at 9:44 de.
Kedves Süni! A napokban épp, hogy húsz évvel ezelőtt kirepültem "Süni néni" szárnyai alól. Nem most volt, azonban az irodalom varázslatos világát, a Magyar nyelv szeretetét, amit ő ismertetett meg velem azóta is őrzöm. Nem beszélve az akkor száraznak tűnő Német alapokról... igaz csak ritkán, de mikor kell, ma is tudom használni az akkor tanultakat! Jó egészséget, sok erőt és sikert kívánok!
Anikó wrote on szeptember 10, 2020 at 6:45 de.
Dani ffiam Süni néninél egy myár alatt egy éves tananyagot tanult meg. Előtte angolt tanult de nem igazán szette és annyira nem is ment neki. Viszont a németet megszerette, azt mondta, hogy angol helyett a suliban is németet szeretne tanulni! Köszönjük!

Norma3 Nyelvoktatás made by Kevilla