1214 Budapest, Akácfa utca 14

Írj véleményt


 
 
 
 
 
 
 
23 entries.
Varga Kristóf from Budapest wrote on január 23, 2023 at 8:02 du.
Régen nem voltam túl jó magyarból. Tavaly októberben (2022. október) kértem Süni segítségét. Az órák nagyon érdekesek, izgalmasak és természetesen hasznosak voltak. Előtte magyar nyelvi felvételi feladatsorokat 20-25 pontosra írtam, míg idén januárra (2023. január) 40-45 pontokat is sikerült elérnem. Süni segítsége nélkül kevésbé boldogultam volna az írásbeli vizsgával. Előtte sokkal jobban tartottam a felvételitől, majd a végére magabiztosan tudtam számot adni tudásomról. Természetesen mindenkinek ajánlom őt.
Kocsisne Greilich Anikó wrote on augusztus 25, 2022 at 4:34 du.
Sunivel 10 èvvel ezelőtt kezdtem nèmetet tanulni.A nulláról kicsivel több ,mint fél év alatt olyan szintre hozott fel,hogy munkát mertem külföldön vállalni.Règóta itthon vagyok,mivel nem használom a nyelvet,sokat felejtettem.Ismėt szükségem van a németre, egyértelmű volt ,hogy csakis az Ő segítségével fogok tanulni.Bátran,jó szívvel merem ajánlani fiataloknak,időseknek,kezdőknek és haladóknak egyaránt!
Timea from Üllő wrote on augusztus 24, 2022 at 11:45 de.
7.osztályos lányom félévkor iskolaváltás miatt év végén pótvizsgázni kényszerült magyar nyelvből.Süni néni még az én gimnáziumi tanárom volt, nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy vállal felkészítést. Sikeres vizsgát tett a lányom és mindent megértett ami hiányosság volt neki.Csak ajánlani tudom a lányommal is megszeretette a magyart:-)
Komora Viktória from Budapest wrote on április 12, 2022 at 3:10 du.
Ilyen jó Magyar órákon még soha nem ültem, mint Süni néni óráin! Érdekes, humoros órák és bárki számára érthetővé, érdekessé tudja tenni a tananyagot! Köszönöm, hogy a tanítványa lehettem! ❤️
Dobosné Lebanov Szilvia from 2360 Gyál wrote on február 9, 2022 at 2:32 du.
Süni nénit egy kedves ismerős ajánlotta nekünk. Így megkerestük Őt azzal, hogy készítse fel gyermekünket a magyar központi felvételi vizsgára. Donát az első feladatlapokat 25 pont körülire írta... A sok gyakorlással, ismétléssel, a hiányosságok pótlásával, a fogalmazási készség fejlesztésével Süni néni nem csupán a vizsgára készítette fel Donit, hanem egyúttal az iskolai tananyagot is megtanította neki! Így a magyar felvételije 44 pontos lett, a nyelvtan jegyét pedig 4-esről 5-ösre sikerült feljavítania Doninak. Szerintem ezek az eredmények magukért beszélnek...! Süni néni szakmai tudásával, változatos tanítási módszerével és azzal, hogy minden apró részletre figyelve képzi a gyerekeket, nagyfokú fejlődés várható mindenkinél, akit Ő oktat! Mi haladunk tovább, jelenleg a szóbelire készülünk, természetesen Süni nénivel!🥰 Köszönjük az eddigi és a további segítségét is!
Szankovits Botond from Gyál wrote on február 9, 2022 at 2:05 du.
Én középiskolai felvételi miatt jártam magyar órára. Élveztem az órákat Nagyon segített a felkeszülésben, és magamhoz képest nagyon sokat fejlődtem.
Hoffmann Ágnes from Halásztelek wrote on február 2, 2022 at 4:12 du.
15 éves lányom szakkgimnáziumból gimnáziumba jelentkezett át félévkor. Soha nem tanult német nyelvet azelőtt. Szerencsére az interneten rátaláltunk Süni nénire, aki kevesebb mint 2 hónap alatt, olyan szintre készítette fel őt, hogy a szóbeli és az írásbeli eredménye is 5-ös lett a különbözeti vizsgán. Hálásak vagyunk szakértő munkájáért, emberként is nagyon kedves, a felmerülő problémákat rugalmasan kezeli.
Koponyásné P. Andrea from Gyál wrote on január 31, 2022 at 1:46 du.
Márton fiamat készítette fel Süni néni a központi írásbeli felvételire magyarból. Nagyon szerette a fiam az online órákat és mindig jó érzéssel mesélte, hogy úgy érzi, hétről-hétre fejlődik. Hálás vagyok az ismerősömnek, akitől a Süni néni elérhetőségét kaptam és persze azért, hogy megismerhettük!! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!!
Paszlavszki László from Budapest wrote on január 31, 2022 at 12:21 du.
Nagyon jók voltak az órák! Élvezetesek voltak és ennek köszönthetően nagyjából 2,5 hónap alatt a nyolcadikos felvételin 23 pontról felfejlődtam 46-ra. Az órák nagyon hasznosak voltak szerintem megérték az árukat, mindenkinek meleg szívvel ajánlom!
Aliz Kőváriné Tichy-Rács from Langnau am Albis wrote on november 8, 2021 at 6:49 de.
2019 szeptemberében kezdtem el Süninél német órákat venni, heti 3x90 percben, hogy az akkori nulla szintű nyelvtudásomat minél magasabb szintre jutassuk. Kicsivel több mint két év alatt sikerült B2 nyelvvizsgát tennem, s már gond nélkül tudok kommunikálni németül. Süni nagy szakmai felkészültséggel rendelkezik, rugalmasan alkalmazkodik a tanulóigényeihez, legyen cél akár a munkavállalás, a nyelvvizsga, vagy csak a kommunikáció. Nagy hangsúlyt fektet a helyes nyelvtanra és a kiejtésre, amennyiben a tanulónak a nyelv magas szintű ismerete a cél. Kendőzetlenül, hívja fel a figyelmet a hibákra és a hiányosságokra, próbálja a lehető legtöbbet kihozni diákjaiból. Türelmes, jó humorú, motiváló Tanár, akit szeretettel ajánlok mindazoknak, akik sikert szeretnének elérni!
Timi from Budapest wrote on október 18, 2021 at 1:38 du.
A nyelveket mindig is szerettem, és bár jól is mentek, az iskolai német nyelvoktatás nem nyújtott biztos tudást egy nyelvvizsgához, így kerültem a Tanárnőhöz. A járvány miatt tartottam az online óráktól, azonban ugyan olyan hatékonyak és izgalmasak voltak, mint a jelenléti órák. Nem csak a nyelvtudásom bővült, de a világszemléletem is. Sok érdekes téma merült fel, a Tanárnővel pedig bármiről tudtam szabadon beszélgetni. A B2-es nyelvvizsgám első próbálkozásra sikerült, nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek a felkészítésért!
Kaczkó Orsolya wrote on június 10, 2021 at 9:10 du.
Egyetem mellett szerettem volna egy második nyelvvizsgát szerezni a korábbi angol mellé. A német kézen fekvő volt, mivel még a gimnáziumban tanultam valamennyit. Süni néni segítségével négy év kihagyás után sikeresen vizsgáztam a Corvinuson B2 szinten. Az órák változatosak és érdekesek voltak, a kevés szabadidőmhöz nagyon jól igazította a Tanárnő a házi feladatokat, rugalmasan tudtuk beosztani ezeket.
Huzsvàr Timea from Deutschland wrote on április 27, 2021 at 10:11 de.
Timea vagyok.Süni néni rendkívül kedves aranyos ès nagyon rugalmas tanárnő.Az ősegitsègèt kértem nèmet tudásom fejlesztésében.Ès mondhatom sikeres volt.Több önbizalmam lett,Ès sikeresen munkàt is talàltam. Csak ajànlani tudom.Hàlàs vagyok neki mindenért. Köszönöm szépen!!
Kriszta from Solymár wrote on április 8, 2021 at 4:54 de.
Fiam DSD1 vizsgára való felkészítésében kerestünk gyors segítséget. Süni néni időbeli és tárgyi/ módszertani kéréseinknek rugalmasan eleget téve, nagy figyelemmel és szeretettel tanította a fiúnkat. “Gyorstalpaló” felkészítése sikerrel zárult, fiam sikeres vizsgát tett, hála a kapott bizalomnak és a szakszerű, hathatós nyelvi támogatásnak! Mindenkinek, aki jó tanárt keres, ajánlom őt!!
Csordás Zsófia from Budapest wrote on március 22, 2021 at 1:42 du.
Eleinte nagyon izgultam a központi írásbeli miatt, mert nem volt valami jó magyarom. Ez után kerestük fel a tanárnőt, aki nagyon sok türelemmel és odafigyeléssel készített fel a felvételire magyarból. Ez után a némettel segítette a további lépéseket, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon hálás vagyok minden segítségért és a sok türelemért! Remélem a jövőben mások is ilyen sikereket érnek el Süni néni segítségével!🙂
Tornai Krisztina from Szigetszentmiklós wrote on március 3, 2021 at 12:00 du.
Süni néni egy rendkívül kedves,türelmes,és hozzá értő TANÁRNŐ. 4.hónapja járok Hozzá német nyelvet tanulni. Sajnos kevés időm van otthon tanulni ,de ennek ellenére türelmesen kezeli ezt a helyzetet. Az oktatás személyre szabott, a hangulat családias. Többek között ezért IS szeretek Hozzá járni. Már sok mindent tanultam,és értek.is. Sok köszönet Neki mindenért!
Molnár Hajnalka from Budapest wrote on február 24, 2021 at 12:50 du.
A Tanárnő német nyelvből segítette a 15 éves kislányomat. Végtelenűl kedves,türelmes volt. Nagyon sokat segített. Kislányom nagyon megszerette őt. Hálás vagyok.
Iren Horvath Várkonyi from Budapest wrote on január 27, 2021 at 9:25 de.
Várkonyiné Horváth Irén vagyok. Külföldről hazatérő magyarok vagyunk. A tanárnő készítette fel magyar nyelvtanból egészen az alapoktól kezdve a kislányom a központi vizsgára, ami sikerült. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával, és a gyerekhez való viszonyulásához. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kedves, humoros és segítőkész. Jó lenne, ha az oktatásban ilyen tanárok vennének részt mint Süni néni.
Tönköly Nóra from Budapest wrote on szeptember 29, 2020 at 6:35 du.
Tanulmányaim során két igazi jó tanárral találkoztam, az egyik Süni néni!! Általános iskolás koromban volt szerencsém, kislányként, megismerni a tanárnőt. 12 évesen kezdtem el járni Csepelre, az otthonába németet tanulni. Sokat nevettünk, viccelődtünk. Kemény szigor nem volt, barátságos légkör volt az órákon ennek ellenére maximálisan tiszteltem a tanárnőt. Más és más személyre szabott, hozzám közel álló feladatokkal tanultunk. Semmi nem állt az órák útjába, amikor sok edzésem volt Skype-on tanultunk vagy a hozzám közeli iskolában, ahol tanít Süni néni. Igyekezett kihozni a legjobbat belőlem minden alkalommal. Néha izgultam is feladatoknál, hogy jól teljesítsek és ez motivált óráról órára. Voltak kihagyások, de egészen a gimnáziumi éveimig tanított engem, újra és újra vissza tértem. Hiába, minden út Süni nénihez vezet! Köszönök mindent! Remélem, hogy még találkozom a tanárnővel!
Ricsi wrote on szeptember 13, 2020 at 11:41 de.
Süni nénivel a nulláról kezdtük az oroszt, amikor egyetemre mentem. Az ő segítségével sikerült olyan jól a minoros felvételim. Majd később pedig a vizsgák...:) Nagy szerepe volt abban, hogy ennyire megszerettem a nyelvet és ma is aktívan használom:) Nagyon hasznosak voltak az órái, amiket Skype-on tartott, meglehetősen intenzív tempóban - heti 5 alkalom volt általában, és végig lelkiismeretesen tanított. Sokat beszéltetett, ami nagyon fontos, és mindig voltak nyelvkönyvi feladatok is. De ami a legjobb, hogy végig barátságos légkört tartott, megismertük egymást, és nem egy monoton, száraz esemény volt egyik óra sem, hanem lehetett élvezni az oroszozást. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne nyelvet tanulni.

Norma3 Nyelvoktatás made by Kevilla